Reteaua Corect

Compania PayU analizează vineri evoluţia tranzacţiilor de Black Friday

Compania procesatoare de plăţi online cu cardul - PayU - va analiza pe tot parcursul zilei de vineri, în timp real, evoluţia tranzacţiilor de Black Friday, scrie Agerpres.

De asemenea, în cadrul unei conferinţe de presă vor fi anunţate principalele date de la primele ore ale dimineţii: care sunt banii pe care îi dau românii pe cumpărăturile online de Black Friday, numărul de tranzacţii online, minutul de aur, ce categorii de produse se cumpără, valoarea medie a coşului de cumpărături, top 3 tranzacţii şi ţările din care vin tranzacţiile.

Alături de reprezentanţii PayU locali şi internaţionali, vor fi prezenţi pentru a discuta despre Black Friday şi cei de la Asociaţia Română a Magazinelor Online, Asociaţia de Plăţi Electronice din România, magazine online/comercianţi ( F64, Vodafone, Altex etc.), bănci (Banca Transilvania, Credit Europe) şi consultanţi în e-commerce.

La începutul lunii noiembrie, PayU estima că valoarea tranzacţiilor online va creşte cu 30% de Black Friday în acest an faţă de anul 2017, ajungând la peste 243 milioane de lei.

Conform estimărilor, 35% din valoarea totală a tranzacţiilor procesate va proveni din plăţile făcute cu un card în rate fără dobândă. Produsele IT&C se vor menţine pe primul loc în topul preferinţelor cumpărătorilor iar creşteri importante se vor vedea pe categoriile fashion şi home&deco.

"Nu mai este o surpriză că Black Friday este evenimentul cel mai aşteptat în e-commerce. Dacă luăm în calcul valoarea totală a cumpărăturilor online de Black Friday, incluzând aici atât tranzacţiile achitate online, cât şi cele cu numerar la livrare, ne aşteptăm ca întreaga sumă să se ridice la peste 813 milioane de lei", aprecia Marius Costin, country manager PayU România.

Potrivit acestuia, ultimele statistici arată că 40% din populaţia României cumpără online, iar dintre aceştia 70% fac achiziţii lunare.

Produsele din categoria fashion ocupă un loc din ce în ce mai mare în coşul online de cumpărături, în timp ce categoria home&deco înregistrează creşteri semnificative de la an la an. Produsele IT&C se vor menţine pe primul loc în topul preferinţelor cumpărătorilor. Valoarea medie a coşului de cumpărături se va menţine în jurul valorii de 600 lei, similar cu anul anterior.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.