Reteaua Corect

Comerțul cu motociclete și-a dublat afacerile

Comerțul cu motociclete și-a dublat afacerile față de primele 8 luni din anul trecut, fiind urmat de afacerile cu piese auto și service-uri. Turismul și jocurile de noroc se află la capătul celălalt al listei, scrie Hotnews.ro.

facerile cu motociclete nu doar că s-au recuperat după primele 8 luni din acest an, dar au reușit aproape să își dubleze volumul, arată datele transmise joi de Institutul Național de Statistică. Service-urile auto vin din urmă, cu un grad de recuperare de peste 99% și de comerțul cu piese auto (90% din afacerile din primele 8 luni de anul trecut). La capătul celălalt al listei sunt afacerile care sunt la jumătate din ceea ce erau anul trecut: turismul (51%), jocurile de noroc (puțin peste 60%) și sectorul HoReCa (69%), mai arată calculele INS.

Pe total, În perioada 1.I-31.VIII.2020 comparativ cu perioada 1.I-31.VIII.2019, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor şi a motocicletelor, serie brută, a înregistrat o cifră de afaceri mai mică cu 12,2%, ca urmare a scăderilor înregistrate la comerţul cu autovehicule (-18,0%), comerţul cu piese şi accesorii pentru autovehicule (-9,5%) şi la activităţile de întreţinere şi reparare a autovehiculelor (-0,9%). Comerţul cu motociclete, piese şi accesorii aferente; întreţinerea şi repararea motocicletelor a crescut cu 78,7%.

Activitatea de servicii de piaţă prestate populaţiei, serie brută, în perioada 1.I-31.VIII.2020 a înregistrat o cifră de afaceri cu 34,0% mai mică comparativ cu perioada 1.I-31.VIII.2019, influențată de reducerea cifrei de afaceri la: activitǎţile agenţiilor turistice şi tur-operatorilor (-48,6%), activităţile de jocuri de noroc şi alte activităţi recreative (-37,8%), activităţile hotelurilor şi restaurantelor (-31,0%), activităţile de spălare şi curăţare (uscată) a articolelor textile şi a produselor din blană (-23,8%) şi serviciile de coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare (-15,0%).

HotNews.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.