Reteaua Corect

Celebrul Radu Golban îl face praf pe avocatul Piperea

Scris de newsreporter in 02 iulie 2020 la 08:56, in Business. 407 vizualizari Intra in discutie TaguriGheorghe Piperea, mugur isarescu, Radu Golban shortlinkhttp://crct.ro/nwjo

Radu Golban, românul stabilit în Elveția și devenit celebru prin excelenta sa argumentație privind datoria Germaniei față de România, publică un fulminant articol intitulat ”Mugur Isărescu în gura ipocritului Gheorghe Piperea”, scre Sputnik.md.

Articolul cuprinde atât o parte pamfletară la adresa avocatului Piperea, pe care îl numește ”folcloristul economic al României” și îl acuză că ”nu depăşeşte nivelul şcolii primare”, sau că e un ”prăpăstios” care a devenit ”un sinonim pentru prognoze cu zero la sută probabilitate” care  ”vede crize pe banda rulantă, determinând astfel consumatorii de ştiri să se întrebe, la care ţară de fapt se referă”.

Dar, interesat este că ”la CNSAS Piperea a mers ghiulea” și ”graţie autointitulatului apărător al neamului, am aflat ceva de necrezut (…) numai un intelectual rasat de talia lui Mugur Isărescu putea să informeze Securitatea că unii se plângeau că nu a fost apa caldă”.

Altfel spus, ”povestea cu CNSAS ori este o concurenţă la publicaţiile pamfletare din Caţavencul, care din condei tocit deschide serialul senzaţiilor cu analiza şi statistică cozilor la ouă semnate de Mugur Isărescu, ori este o foarte mare ticăloşie”, consideră Golban.

”Adică expunem ţara într-o perioadă de pandemie unei crize financiare printr-un scandal de valoare zero, în timp ce Domnul Piperea se piaptănă?”, punctează Golban.

Ironic față de postura din trecut a multor lideri de după 1990, Golban scrie: ”Mă aştept ca oameni normali să scandeze „Je suis Manole”, fie că au fost sau nu şi ei în acele împrejurări colaboratori ai sistemului”.

”Piperea este exponentul lumii „fetelor mari”, pe care doar să nu le pui în cap şi să le scuturi prea tare - altfel ar cădea mai multe kile de păcate decât încap în zece arhive şi nu una”, scrie Golban, concluzionând ”dornic de adevărul trecutului, până ce Domnul Isărescu va lămuri aceste acuzaţi cu conţinut aberant, mă aştept ca Piperea să nu rateze şansa şi să vină pe valul internaţional antirasism, ca să doboare pe la noi şi el nişte statui”.

Întregul articol îl puteți citi pe site-ul ”Corect News”

Un singur comentariu: interesant ar fi dacă reputatul jurist și doctor în economie Radu Golban ar studia și cine anume din presa (patronată de cine!) a fost vectorul mediatic al atacului la Isărescu. Vom publica și noi o analiză – pentru că sunt aspecte extrem de ciudate.  

Sputnik.md

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.