Reteaua Corect

Celebra familie austriacă Julius Meinl vrea să intre pe piaţa hotelieră din Bucureşti

Scris de newsreporter in 20 noiembrie 2023 la 10:58, in Business. 220 vizualizari Intra in discutie Tagurihotel ambasador, Julius Meinl shortlinkhttp://crct.ro/nCej

Grupul austriac House of Julius Meinl, care deţine cele mai mari două fabrici de ciocolată din România (Kandia şi Heidi), ţinteşte Bucureştiul ca piaţă de extindere a subsidiarei sale Julius Meinl Living. Investitorii s-au interesat de achiziţia hotelului Ambasador din centrul Bucureştiului, dar nu au ajuns la un acord cu proprietarii, potrivit informaţiilor obţinute de news.ro și Profit.ro și citate de HotNews.

ulius Meinl, unul dintre cei mai mari producători de cafea premium din Europa Centrală şi de Est, cu o istorie de peste 160 de ani, a intrat pe piaţa hotelieră în 2019 prin subsidiara sa Julius Meinl Living, prin intermediul căreia deţine două proprietăţi: The Julius din Praga, deschis în primăvara anului 2022, şi Escala Hotel & Suites, care continuă să funcţioneze sub acest nume până la renovare sa. În total, cele două proprietăţi au 219 apartamente şi o valoare de piaţă de peste 124 de milioane de euro.

Obiectivul la lansare al Julius Meinl Living a fost de a deschide cel puţin 15 hoteluri cu un total de 2.000 de unităţi de cazare în decurs de 3-6 ani.

„Julius Meinl Living poate investi în întreaga Uniune Europeană şi, potenţial, de asemenea, în ţările adiacente, însă accentul său iniţial se va concentra pe capitale precum Praga, Budapesta, Bucureşti şi alte capitale din Europa Centrală, deoarece Julius Meinl Living consideră că acestea sunt în prezent cele mai atractive pentru modelul său de afaceri“, a anunţat compania.

”La această dată, Ambasador SA nu are nicio solicitare cu privire la cumpărarea hotelului de 4 stele. De asemenea, aş dori să subliniez că, din discuţiile avute cu potenţiali cumpărători, toţi au dorit să achiziţioneze întregul imobil «hotel Ambasador», respectiv hotelul cu cele 99 de spaţii de cazare şi cealaltă parte restituită moştenitorilor, care în prezent se află în co-proprietatea unor persoane fizice. Conducerea Ambasador nu are niciun dialog cu co-proprietarii părţii restituite cu privire la o eventuală vânzare“, a explicat, pentru Profit.ro, Andrei Istrate, preşedintele Consiliului de Administraţie al Ambasador SA.

HotNews

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.