Reteaua Corect

Ce investiţii are la bursă Alexandru Rafila

Scris de newsreporter in 20 octombrie 2020 la 10:21, in Business. 461 vizualizari Intra in discutie TaguriAlexandru Rafila, bursa, investitii shortlinkhttp://crct.ro/nwPG

Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi cel care va deschide lista candidaţilor din partea PSD pentru Camera Deputaţilor pentru alegerile parlamentare, este investitor la bursa de la Bucureşti, arată datele din cea mai recentă declaraţie de avere, scrie Ziarul Financiar.

Astfel, potrivit datelor agregate de ZF, Alexandru Rafila avea 300.000 de lei investiţi în acţiuni Transgaz (TGN), operator al sistemului naţional de transport gaze naturale, şi 120.000 de lei în acţiuni Banca Transilvania (TLV), cea mai mare instituţie de credit din România.

Acestea sunt datele valabile pentru 12 iunie 2020, când a fost semnată cea mai recentă declaraţie de avere a lui Rafila din funcţia de şef laborator la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş. Reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) avea 1.000 de acţiuni TGN şi alte 51.000 de acţiuni la TLV.

La 19 octombrie 2020, presupunând că Alexandru Rafila nu a tranzacţionat acţiuni, investiţia sa la Transgaz ar fi de 283.000 de lei, în timp ce în cazul băncii de la Cluj ar fi de circa 118.000 de lei. Cel din urmă calcul ţine cont şi de majorarea de capital cu acţiuni gratuite efectuată de banca de la Cluj, adică 10 acţiuni gratuite la fiecare 100 deţinute. Pe partea de dividende alocate de banca de la Cluj şi presupunând că nu a tranzacţionat acţiuni, Rafila a încasat aproape 6.000 de lei.

Alexandru Rafila, 59 de ani, a absolvit Universtiatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila în 1987 şi a obţinut titlul de doctor în medicină în 2004. Din 2000 a activat ca medic primar în specialităţile de medicină de laborator / microbiologie şi sănătate publică.

A fost directorul Institutului Naţional de Sănătate Publică şi a deţinut funcţiile de Secretar de Stat pe probleme de asistenţă medicală şi sănătate publică, fiind şi în repetate rânduri consilier personal al Ministerului Sănătăţii pe problema politicilor de sănătate, potrivit Societăţii Române de Microbilogie.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.