Reteaua Corect

Călin Fusu, CEO Neogen, vreo o companie condusă de roboți software

Scris de newsreporter in 19 noiembrie 2019 la 10:48, in Business. 57 vizualizari Intra in discutie Taguricalin fusu, CEO Neogen, roboți software shortlinkhttp://crct.ro/nvid

Antreprenorii români trebuie să îşi îndrepte atenţia spre departamentele pe care le pot digitaliza astfel încât acestea să îşi poată desfăşura activitatea în lipsa oamenilor, consideră Călin Fusu, director general al grupului Neogen, din care face parte platforma online de recrutare de personal Bestjobs. El este de părere că în următorii 10 ani antreprenorii vor accesa anumite departamente doar de la distanţă, prin intermediul tehnologiei, scrie Ziarul Financiar.

Antreprenorul Călin Fusu a adăugat că pentru următorii cinci ani va încerca să găsească o cale de «instituţionalizare» a businessului astfel încât activitatea acestuia să se bazeze mai mult de noile tehnologii. „În următorii cinci ani, cred că focusul va fi despre cum instituţionalizezi businessul pentru ca acesta să nu mai depindă de persoane. Încerc să nu mai lansez produse, idealul meu pentru o companie este să nu mai aibă manager, să nu mai depindă de o persoană, ci să aibă algoritmi automatizaţi, definiţi şi să se conducă singură şi să se optimizeze singură cumva. Să fie o companie care se conduce de la sine.”

„Bariera digital-nedigital este din ce în ce mai subţire. Ca să supravieţuieşti trebuie să foloseşti tehnologia. Dar lucrurile diferă de la un departament la altul, şi aş lega asta de internaţionalizare. Cred că este interesant să te întrebi ce departamente poţi să digitalizezi pentru a elimina prezenţa umană şi care sunt departamentele care pot fi mai puţin digitalizate şi care au nevoie încă de prezenţa unei persoane. Din ce în ce mai multe departamente vor putea fi accesate digitalizat, ca serviciile oferite de terţi, şi asta în următorii 10 ani. Spre exemplu, departamentul de vânzări. Cred că dacă ai o echipă de vânzări la nivel internaţional sau regional poţi să vinzi fără probleme pe mai multe pieţe”, a adăugat Fusu.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.