Reteaua Corect

Posturi vacante in institutii europene si pentru romanii fara studii superioare

Scris de Amalia Balabaneanu in 23 noiembrie 2010 la 21:16, in Business international. 32 vizualizari Intra in discutie Tagurijob, loc munca, secretariat, UE, vacant shortlinkhttp://crct.ro/n7nH

Institutiile europene recruteaza si persoane fara studii superioare. Romanii cu experienta de peste trei ani in secretariat si care au cunostinte de limba engleza, franceza sau germana pot aplica pentru un post in domeniu in cadrul Uniunii Europene.

Sursa imagine: sxc.hu

Selectia celor care vor sa lucreze ca asistenti in domeniul secretariatului in institutiile europene a inceput pe 17 noiembrie si dureaza o luna, potrivit incont.ro. Alin Ghizasan, manager de proiecte in cadrul Euroconcurs, a declarat ca aceasta este singura competitie la care pot participa si absolventii de studii liceale.

Cei care doresc sa aplice pentru aceste posturi trebuie sa isi faca un cont pe site-ul oficial de recrutare al Uniunii, EPSO, si sa trimita CV-ul. Dupa o prima selectie acestia sunt supusi unor probe derulate pe parcursul a minim cinci luni. Odata cu angajarea pe una dintre pozitiile pentru care au aplicat, candidatii vor primi lunar o remuneratie minima bruta de 2.400 de euro la care se adauga beneficii sau sporuri, iar cei care merg cu familia sau au copiii pot ajunge si la un venit de 17.000 de euro pe luna.

Recrutarea nu impune limita de varsta, insa institutiile europene prefera tinerii pentru ca pot asimila mai repede informatiile. Insa, in mod paradoxal, majoritatea romanilor care ajung sa se angajeze sunt mai in varsta pentru ca sunt mult mai ambitiosi si perseverenti.

Pe 23 noiembrie incepe o noua sesiune de recrutari in cadrul institutiilor europene pentru asistenti in domenii precum statistica, finante/contabilitate, resurse umane si tehnologia informatiei.

1.

Noi locuri de munca in UE pentru romani

Publicat in 22 noiembrie 2010 la 15:30

Romanii cu pregatire in finante-contabilitate, statistica, resurse umane si IT&C mai pot aplica pentru un loc de munca in cadrul institutiilor Uniunii Europene. Recrutarea se va face incepand cu data de 16 decembrie, conform Oficiului European pentru Selectia Personalului (EPSO).

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.