Reteaua Corect

BMW anunță un display care va acoperi toată lățimea parbrizului

Scris de newsreporter in 20 martie 2023 la 10:08, in Business. 280 vizualizari Intra in discutie TaguriBMW, display, parbriz shortlinkhttp://crct.ro/nB36

Constructorul auto german BMW anunţă intrarea în producţie a noului său display inovativ Panoramic Vision, ce va acoperi toată lăţimea parbrizului şi are ca scop crearea unei suprafeţe unice de interacţiune şi informaţii pentru toţi ocupanţii maşinii. Conform preşedintelui Consiliului de Administraţie al BMW AG, Oliver Zipse, display-ul va fi montat pe primele modele BMW Neue Klasse şi va stabili standarde în digitalizare, dezvoltare durabilă şi design pentru automobilele electrice, scrie Agerpres, potrivit Știripesurse.

În premieră, tehnologia inovatoare de proiecţie BMW Panoramic Vision afişează informaţii relevante pentru conducător şi pasageri, cu o intensitate luminoasă şi un contrast mai ridicate pe o zonă acoperită cu culoare închisă la limita inferioară a parbrizului.

"Parbrizul devine un singur afişaj mare cu noul nostru BMW Panoramic Vision, deschizând posibilităţi complet noi pentru designul automobilelor noastre. Indiferent dacă şoferul decide singur ce informaţii doreşte să afişeze în propriul câmp vizual sau dacă toţi ocupanţii pot vedea întregul conţinut. Proiecţia revoluţionară şi cockpitul mult mai clar structurat oferă o nouă senzaţie impresionantă de spaţiu şi o nouă experienţă de condus. Ne ducem la un nou nivel cu conceptul nostru "privirea pe drum - mâinile pe volan"", a explicat Frank Weber, membru al Consiliului de Administraţie BMW AG, responsabil pentru Dezvoltare, citat într-un comunicat de presă al companiei.

BMW Group a fost primul producător auto care a dezvoltat un habitaclu care se concentrează pe o experienţă de condus deosebit de intensivă, sigură şi concentrată. Totul a început cu conceptul BMW Turbo, în 1972, apoi cu BMW Seria 3, BMW a introdus conceptul de bord orientat spre şofer.

De asemenea, calculatoarele de bord cu afişaje digitale au apărut, pentru prima dată, pe modelul BMW Seria 7, în anii 80. Din 2011, primul BMW iDrive a redus complet comutatoarele şi butoanele pentru un interior modern şi simplificat.

La începutul acestui an, BMW Group a prezentat la evenimentul Consumer Electronic Show (CES) din Las Vegas, automobilul revoluţionar BMW i Vision Dee, cu un head-up display extins, ce poate fi folosit şi pentru designul de control al afişajului.

În prezent, fuziunea dintre realitate şi lumea virtuală prin transformarea parbrizului în suprafaţă de proiecţie devine realitate ca versiune de serie în automobilele Neue Klasse, BMW Panoramic Vision.

La IAA Mobility 2023 de la Munchen, BMW Group va prezenta paşi suplimentari şi noi detalii despre inovaţia de pe Neue Klasse, alături de noi elemente de control şi informaţii din noul BMW iDrive.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.