cointelegraph.com, relatează Știripesurse."/>
Reteaua Corect

Bitcoin înregistrează noi recorduri de minare

Scris de newsreporter in 24 ianuarie 2022 la 10:02, in Business. 336 vizualizari Intra in discutie Taguribitcoin, minare, record shortlinkhttp://crct.ro/nz35

Rețeaua Bitcoin ( BTC ) a înregistrat noi maxime de exploatare miniera de 26,643 trilioane, cu o rată medie de hash de 190,71 exahash pe secundă (EH/s), ceea ce semnalează un sprijin puternic al comunității, conform bitcoin-records-all-time-high-network-difficulty-amid-price-fluctuations" target="_blank">cointelegraph.com, relatează Știripesurse.

Dificultatea rețelei bitcoin este determinată de puterea de calcul generală, care se corelează cu dificultatea de a confirma tranzacțiile și de a extrage BTC. După cum evidențiază datele blockchain.com, dificultatea rețelei a cunoscut o scădere între mai și iulie 2021 din diverse motive, inclusiv interzicerea generală a criptominerilor din China .

Cu toate acestea, pe măsură ce minerii strămutați în alte țări, în special cei care au plecat din China, au reluat operațiunile din alte țări, dificultatea rețelei a cunoscut o recuperare drastică din august 2021. Drept urmare, sâmbătă, rețeaua BTC a înregistrat un maxim istoric de 26,643 trilioane.

Datele de la BTC.com estimează că rețeaua va continua să devină mai puternică prin atingerea unui alt record istoric în următoarele 12 zile, cu o dificultate a rețelei de 26,70 trilioane.

În ultimele patru zile, F2Pool a contribuit cel mai mare la rata hash prin extragerea a 88 de blocuri BTC, urmată de Poolin cu 76 de blocuri. De ieri, comisionul mediu pe tranzacție este de aproximativ 1,58 USD, o valoare care a atins un vârf istoric la 62,78 USD în aprilie 2021.

În ciuda presiunii federale pentru politici monetare mai stricte în jurul criptomonedelor, strategul de mărfuri de la Bloomberg, Mike McGlone, sugerează că BTC are șanse de luptă să iasă în frunte, deoarece investitorii îi recunosc valoarea ca activ digital de rezervă.

După cum a raportat Cointelegraph, McGlone consideră că Bitcoin se află într-o poziție unică pentru a depăși performanța într-un mediu în care reducerea stimulentelor este de obicei considerată negativă pentru activele de risc:

„Cryptos sunt în topul celor riscante și speculative. Dacă activele de risc scad, aceasta ajută Fed în lupta împotriva inflației. Devenind un activ de rezervă global, Bitcoin poate fi un beneficiar principal în acest scenariu.”

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.