Reteaua Corect

Şase români au dezvoltat o reţea de socializare axată pe fashion

Scris de newsreporter in 22 februarie 2019 la 10:49, in Business. 82 vizualizari Intra in discutie Taguriaplicatie, fashion, redcarpet, retea de socializare, romani shortlinkhttp://crct.ro/nu3X

Şase români au dezvoltat o reţea de socializare axată pe fashion, proiect în valoare de 1,2 mil. euro. Aplicaţia mobilă, numită RedCarpet, a ajuns în câteva luni la peste 10.000 de utilizatori, scrie Ziarul Financiar.

Un grup de şase români - Adrian Ma­zilu, Cosmin Ionica, Alexandru Ema­nuel Zainea, Andrei Cosmin Fifiita, Alexandru Farcaş şi Laurenţiu Murgu - au dezvoltat o aplicaţie mobilă axată pe fashion, proiect care în pre­zent este evaluat la 1,2 mil. euro, conform audi­tului intern realizat de fonda­tori. Aplicaţia, numită RedCarpet, este o reţea de socializare dedicată pasionaţilor de modă, aceasta atră­gând de la lan­sarea sa în noiembrie anul trecut şi până în pre­zent peste 10.000 de utilizatori.

„În câteva luni aplicaţia a depăşit 10.000 utilizatori, mai mult de 90% fiind români. Am ales să lansăm un proiect pilot în România, iar apoi să ne extindem organic şi în alte zone. Credem că România stă foarte bine la aceste două capitole: modă şi distracţie. Evident, ne este mult mai uşor să începem «de acasă». Din punctul de ve­dere al vârstei, predomină per­soanele în jurul vârstei de 25 ani, majoritatea de sex feminin. Noi suntem încrezători că este doar o chestiune de timp până când ponderea celorlalţi va începe să crească“, a declarat pentru ZF Adrian Mazilu, cofondator şi CEO în cadrul RCAPPS Limited (Cipru), com­pa­nia care administrează aplicaţia RedCarpet. Care sunt însă funcţio­na­li­tăţile apli­caţiei şi cui se adresează? RedCarpet se adresează utilizatorilor pasionaţi de modă, care atunci când postează o poză în aplicaţie pot eticheta produsele vesti­mentare pe care le poartă, indicând brandul acestora. Astfel, ceilalţi utili­za­tori pot face clic pe brandul etichetat şi pot fi direcţionaţi către magazinele brandurilor pentru a face cumpărături online.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.