Reteaua Corect

Arctic Stream debutează, joi, pe piaţa AeRO a BVB

Scris de newsreporter in 29 iulie 2021 la 09:26, in Business. 300 vizualizari Intra in discutie TaguriArctic Stream, bvb, piaţa AeRO shortlinkhttp://crct.ro/nyc6

Compania Arctic Stream va debuta, joi, pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), relatează Știripesurse.

"Bursa de Valori Bucureşti (BVB) va invita joi, 29 iulie, la deschiderea oficială a şedinţei de tranzacţionare cu ocazia debutului companiei Arctic Stream pe piaţa AeRO a bursei. Arctic Stream este un integrator de infrastructura şi securitate IT din România, compania fiind înfiinţată în 2017", se arată într-un anunţ publicat pe site-ul Bursei.
Acţiunile companiei se vor tranzacţiona sub simbolul bursier AST.

Miercuri, Arctic Stream a anunţat încheierea unui contract semnificativ în valoare de aproximativ 24 milioane de lei.

"Arctic Stream SA anunţă încheierea, în perioada scursă de la plasamentul privat de acţiuni, desfăşurat la 10 iunie 2021, a unui contract care va avea o pondere semnificativă în cifra de afaceri a companiei pentru anul în curs. Contractul, având ca obiect furnizarea de produse şi echipamente, precum şi servicii profesionale, este în valoare de aproximativ 24 milioane lei (4,8 milioane euro) şi are o durată de furnizare şi implementare de 9 luni. Clientul este o companie care activează tot în sectorul IT&C, contractul fiind aliniat direcţiei de dezvoltare a Arctic Stream, într-o arie profesională în care expertiza companiei noastre s-a dovedit a fi la cel mai înalt nivel şi se bucură de recunoaştere în piaţă", se menţionează într-un raport publicat miercuri pe site-ul BVB.

Dată fiind situaţia sensibilă de pe piaţa globală a semiconductorilor - marcată de întârzieri considerabile ale timpilor de livrare - Arctic Stream anticipează posibilul risc ca 20% din valoarea contractului menţionat să nu poată fi livrat, implementat şi, implicit, facturat în cursul acestui an fiscal.

"Încheierea contractului ce face obiectul raportului curent impune o reevaluare a cifrei de afaceri vizate pentru anul 2021, faţă de estimarea oferită în documentul de ofertă pentru plasamentul privat de acţiuni. Faţă de previziunea anterioară, de 33,2 milioane lei (6,6 milioane euro), în prezent preconizăm o creştere de aproximativ 40% a cifrei de afaceri până la sfârşitul anului curent", se mai spune în document.

Arctic Stream este o companie cu capital 100% românesc, înfiinţată în anul 2017, cu sediul în Bucureşti. Portofoliul său actual cuprinde produse şi servicii performante în domeniul tehnologiilor şi echipamentelor de comunicaţii, a centrelor de date şi a soluţiilor software.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.