Reteaua Corect

Apartamentele vechi din Bucureşti cu trei camere revin pe creştere

Scris de newsreporter in 02 decembrie 2018 la 11:16, in Business. 496 vizualizari Intra in discutie Taguriapartamente vechi, bucuresti, Cartier, crestere, pret, trei camere shortlinkhttp://crct.ro/ntG6

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti au înregistrat în noiembrie o uşoară creştere faţă de luna anterioară, 200 de euro sau 0,2% potrivit indexului imo­biliar al ZF, realizat în colaborare cu Coldwell Banker, pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic, scrie Ziarul Financiar.

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti au înregistrat în noiembrie o uşoară creştere faţă de luna anterioară, 200 de euro sau 0,2% potrivit indexului imo­biliar al ZF, realizat în colaborare cu Coldwell Banker, pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic. Comparativ cu noiembrie 2018, majorarea preţului mediu este de 4,5% sau 4.500 de euro.

Raportat la zone, s-au înregistrat creşteri importante faţă de octombrie în zona bdului Constantin Brâncoveanu, de 3.000 de euro faţă de luna anterioară, Iancului, de 4.000 de euro, Militari, 3.000 de euro şi Vitan tot 3.000 de euro. De partea cealaltă, cele mai mari scăderi au fost punctate în Colentina, de 3.000 de euro, Crângaşi şi Dristor cu o reducere a preţurilor medii de 2.000 de euro.

Potrivit reprezentanţilor companiei de consultanţă imobiliară, în prezent se observă o tendinţă de încetinire a creşterilor din evoluţia din acest an.

Potrivit datelor companiei de consultanţă imobiliară, anul 2018 ar putea fi cel mai bun an din punctul de vedere al livrărilor de locuinţe noi, însă acest fapt va depinde de ritmul cu care dezvoltatorii îşi vor respecta termenele de finalizare anunţate şi de ritmul în care se vor întocmi actele de recepţie a lucrărilor - practic înregistrarea oficială a locuinţelor finalizate.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.