Reteaua Corect

Amazon se pregăteşte de lansarea a noi produse

Scris de newsreporter in 25 septembrie 2020 la 10:54, in Business. 426 vizualizari Intra in discutie TaguriAmazon, produse, servicii shortlinkhttp://crct.ro/nwIs

Joi, 24 septembrie, Amazon a organizat evenimentul său de toamnă, la care a prezentat noua gamă de produse şi servicii cu care speră să atragă noi clienţi, scrie Capital.ro.

Evenimentul de toamnă al Amazon a fost organizat pentru prima oară online. Gigantul american a prezentat, joi, o dronă de securitate pentru interior, alarme auto şi două noi dispozitive Fire TV, pe lângă alte produse, potrivit Reuters.

Drona de securitate pentru interior prezentată de Amazon are rolul să înregistreze video pentru securitatea locuinţelor, iar produsele auto sunt destinate alertării proprietarilor de vehicule în cazul tentativelor de spargere a maşinilor.

În 2018, Amazon s-a implicat în afacerile cu produse pentru securitate, după ce a cumpărat compania Ring, producătoare de sonerii smart şi camere video.

Drona va purta numele de Ring Always Home Cam, zboară pentru a filma în zone prestabilite şi va putea fi cumpărată pentru 249 de dolari, a anunţat Amazon.

Alarma auto şi softul Ring Car Connect vor fi compatibile la început cu modelele Tesla. Softul va afişa înregistrări video şi va informa clienţii dacă vehiculul este descuiat, printre alte funcţii, scrie news.ro.

Dispozitivele Fire TV prezentate la evenimentul organizat de Amazon oferă utilizatorilor acces la aplicaţii populare precum Disney+, Netflix, Hulu şi altele. Dispozitivele concurează în mod direct cu Roku şi Apple TV. Amazon spune că oamenii petrec mai mult timp în faţa televizoarelor ca urmare a pandemiei, iar compania consideră televizorul ca fiind elementul central al unei locuinţe şi doreşte să ofere utilizatorilor mai multe funcţii.

Noile dispozitive Fire TV Stick şi Fire TV Stick Lite sunt primele dispozitive de streaming ale Amazon care vor oferi un ecran home reproiectat, când vor fi lansate săptămâna viitoare. Fire TV Stick şi Fire TV Stick Lite sunt relativ similare şi vor fi vândute pentru 39,99 de dolari, respectiv 29,99 de dolari.

Amazon a mai prezentat, joi, şi un nou serviciu de streaming pentru jocuri video, în sistem cloud, numit Luna, similar cu serviciul Stadia al Google. Un alt dispozitiv prezentat au fost boxele sferice Echo, actualizări precum funcţia de ştergere a tuturor înregistrărilor de pe produsele controlate vocal şi o capacitate îmbunătăţită de a discerne dacă vorbirea este adresată Alexa sau unor persoane din locuinţă.

Noile funcţii oferite de Amazon ar putea să ajute compania să concureze mai agresiv Roku, care deţine o cotă de 50% pe piaţa globală a streamingului prin televizoarele conectate, oportunităţile de dezvoltare fiind puternice, potrivit unei note din august a analiştilor băncii Deutsche Bank.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.