Reteaua Corect

Afacerile care vor face profit record în urma campionatului din Qatar

Scris de newsreporter in 22 noiembrie 2022 la 10:45, in Business. 313 vizualizari Intra in discutie Taguriafaceri, bani, campionat mondia, cost, quatar shortlinkhttp://crct.ro/nAus

Se crede că nivelul de cost estimat al construirii și pregătirii pentru a găzdui Campionatul Mondial din Qatar este de aproximativ 220 de miliarde de dolari. Acesta este cel mai mare cost din istorie, relatează Știripesurse.

Cum pot beneficia investitorii de pe urma celui mai mare eveniment sportiv din lume, Campionatul Mondial FIFA Qatar 2022, care a început duminică și va dura până pe 18 decembrie se poate afla dintr-o analiză realizată de casa de brokeraj pe burse internaționale XTB România.

Se crede că nivelul de cost estimat al construirii și pregătirii pentru a găzdui Cupa Mondială din Qatar este de aproximativ 220 de miliarde de dolari. Acesta este cel mai mare cost din istorie.

Destinația majorității cheltuielilor este construcția de stadioane cu specificații care să îndeplinească cerințele internaționale. Drept urmare, stadioanele sunt susceptibile să aducă beneficii pe termen lung țării, fie că sunt întreținute ca facilități sportive sau nu.

Se estimează că 1,2 milioane de fani vor vizita Qatar în timpul Campionatului Mondial. Acest lucru va oferi un boom de miliarde de dolari pentru transportatorul de top, Qatar Airways, și pentru hotelurile și restaurantele țării.

Și în aceste industrii se pot regăsi principalele companii ce ar putea fi cei mai mari beneficiari ai Campionatului Mondial.

Companiile care nu au văzut încă o rentabilitate a investiției lor în evenimentul sportiv sunt cei mai probabili candidați pentru investiții astăzi, deoarece acestea sunt în mod tradițional acțiunile care au câștigat datorită Campionatului Mondial.

Campionatul Mondial din 2018 a fost urmărit de aproape 3,6 miliarde de telespectatori. Acest număr este așteptat să fie depășit în 2022.

În raport cu o audiență de 3,6 miliarde sau mai mult, cheltuielile publicitare pentru evenimentul de 400 de milioane de dolari generează un cost per client potențial de doar 11 cenți per persoană.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.