Reteaua Corect

Acuzații la adresa RCS-RDS. Presa internațională, despre problemele cu care se confruntă Digi

Scris de newsreporter in 06 septembrie 2023 la 08:55, in Business. 632 vizualizari Intra in discutie Taguriactive, activitate, digi, pericol, probleme, RCS-RDS shortlinkhttp://crct.ro/nBRM

Este cutremur la RCS-RDS, compania fiind acuzată de jurnaliștii spanioli că pune în pericol piața de telecomunicații și că ar avea o activitate care ridică mari semne de întrebare, relatează Știripesurse.

Ziarul spaniol de afaceri Cinco Días a avertizat recent că "războiul agresiv al prețurilor" al Digi nu ar proveni doar din dorința de a concura pe piață pe piața spaniolă, ci și pentru a distrage atenția de la mai mulți nori negri care se ascund în spatele performanței Digi. Afirmația jurnaliștilor de la una dintre cele mai respectate publicații de business din Spania a fost preluată într-un articol mult mai mare al celor de la Forbes.com, care trag un semnal de alarmă despre ce înseamnă cu adevărat activitatea DIGI și RCS-RDS.

În articolul semnat de jurnalista Paulina Velasco se găsesc mai multe acuzații grave, inclusiv citate atribuite KMPG, firma care face auditul Digi. ”Auditorul Digi, KPMG, a dezvăluit, de asemenea, o serie de semnale de alarmă organizaționale.

Pe lângă documentația contabilă îndoielnică, raportul financiar 2022 al KPMG subliniază structura de guvernanță corporativă excesiv de centralizată a Digi, precum și "diversele procese judiciare și de reglementare" cu care se confruntă compania, inclusiv o acuzație de corupție în România. În mod crucial, aceste defecte interne cultivă neîncrederea investitorilor într-un moment în care investițiile în rețele sunt extrem de necesare, ceea ce face ca potențiala achiziție a activelor Orange de către Digi să fie un risc de care piața spaniolă de telecomunicații trebuie să fie protejată.”, se arată în materialul publicat AICI.

Autorul articolului chiar subliniază faptul că activitatea DIGI în Spania ar putea atrage o intervenție a autorităților locale de reglementare ”având în vedere numeroasele probleme ale Digi, care ar putea submina climatul de investiții și consolidarea pieței spaniole de telecomunicații”.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.