Reteaua Corect

Acronis intră pe piaţa locală

Scris de newsreporter in 23 noiembrie 2020 la 13:09, in Business. 439 vizualizari Intra in discutie Taguriacronis, orhideea towers, românia, Singapore shortlinkhttp://crct.ro/nwZr

Acronis, companie din domeniul securităţii cibernetice cu sediul în Singapore, intră pe piaţa locală şi deschide un birou în Orhideea Towers, proiect dezvoltat de austriecii de la CA Immo în Capitală, scrie Ziarul Financiar.

Acronis, companie globală care dezvoltă tehnologii de securitate cibernetică, incluzând soluţii de stocare hibridă şi soluţii antimalware, cu sediul în Singapore şi Elveţia, intră pe piaţa din România odată cu deschiderea unui centru de cercetare şi dezvoltare în cadrul proiectului de birouri Orhideea Towers, dezvoltat de CA Immo în zona de centru-vest a Bucureştiului, unde iniţial vor lucra 60 de angajaţi.

”România rămâne o destinaţie atractivă pentru companiile IT&C care caută noi pieţe pe care să îşi extindă operaţiunile. Suntem în contact cu mai mulţi jucători internaţionali care privesc România ca pe un pas următor pentru extinderea lor”, spune Mădălina Marinescu, consultant în cadrul departamentului de birouri al JLL România, care a reprezentat Acronis în timpul procesului de identificare a spaţiului necesar deschiderii biroului şi a negocierii termenilor de închiriere.

Soluţiile Acronis sunt furnizate unui număr de peste 5,5 milioane de utilizatori casnici şi de 500.000 de companii, printre clienţi aflându-se şi cele mai mari echipe sportive profesionale. În ultimii ani, Acronis a deschis birouri în noi locaţii şi regiuni pentru a răspunde creşterii globală şi cererii pentru noi generaţii de tehnologii din domeniul securităţii cibernetice.

Compania intenţionează să crească activitatea biroului local, care ocupă momentan 600 de metri pătraţi în cadrul Orhideea Towers.

”Vom putea extinde operaţiunile noastre în regiune şi vom folosi resurse noi pentru creştere globală. Acronis a oferit deja pieţei soluţii de protecţie unice şi uşor de utilizat, cum ar fi Acronis Cyber ​​Protect, Acronis Cyber ​​Cloud şi altele. Şi sunt sigur că noua noastră echipă din România va ajuta compania să dezvolte noi tehnologii avansate şi să deservească mai bine clienţii locali ", completează Ivan Doudin, directorul regional de vânzări Acronis.

România a devenit a doua ţară din regiune în care JLL a consiliat Acronis în procesul de extindere. Anterior, JLL România a reprezentat compania în închirierea a 1.700 mp de birouri în Sofia. Biroul din Bulgaria a devenit deja unul dintre cele mai importante centre de cercetare şi dezvoltare ale Acronis. Se aşteaptă ca noul birou din România să devină, de asemenea, un nou centru de expertiză IT şi inovaţie în toată regiunea Balcanilor.

Ziarul Financiar

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.