Reteaua Corect

Un artist în greva foamei

Scris de newsreporter in 06 Mai 2022 la 12:57, in Arts. 647 vizualizari Intra in discutie TaguriEmanuel Petran, greva foamei shortlinkhttp://crct.ro/nzxQ

Mă numesc Emanuel Petran, sunt actor al Teatrului Național Cluj-Napoca „Lucian Blaga”, regizor și fost director al Teatrului de Păpuși Puck din Cluj-Napoca.

Ceea ce  mă determină ca miercuri, 4 mai orele 8, să intru în greva foamei, sunt următoarele motive:
1. Cu toate că realizările mele ca manager în cei opt ani de mandat au fost excelente, la evaluarea finală a celui de-al doilea mandat de manager, am fost notat cu o notă care nu reflectă realitatea obiectivă a realizărilor fiind înlăturat după o evaluare trucată.
2. Mai mult, mi s-au înscenat niște dosare, în care, nemaifiind manager, nu am mai putut să mă apăr, atârnând asupra mea posibilitatea de a-mi vinde casa ca să plătesc niște sume care în regres, s-ar fi întors împotriva mea. 
3. Tot acest demers infracțional a fost susținut de Comisia de evaluare, care a făcut evaluarea nerespectând procedurile de evaluare într-un mod flagrant. Comisia a fost formată din doi membrii UDMR marcanți, care în loc să respecte procedurile de evaluare, au dat curs scandalurilor create artificial de către etnici maghiari, apropiați lor, prin acuzații de discriminare la adresa mea, acuzații care au fost infirmate de către Consiliul Național pentru Combaterea discriminării, condus de către un maghiar, domnul Csaba Asztalos. De fapt, miza reală a fost controlul banilor veniți din fondurile Bethlen Gabor, Ungaria a cărui beneficiar era Teatrul de Păpuși Puck, secția maghiară, nu persoanele fizice care au pornit scandalurile, sprijinite de către UDMR și președintele său, deputatul Csoma Botond.
4. Mai mult, domnul președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe de profesie avocat, legalizează această evaluare fraudată, deși recunoaște realizările pe care le-am avut, avansând și dumnealui public teoria plângerilor și a scandalurilor, deși semnase cu propria mână actele Corpului de control, prin care luase la cunoștiință că acele plângeri împotriva mea au fost neîntemeiate.
5. Dosarele care ajung în instanțele din Cluj, susțin aceste fraude evidente, arătând clar legătura dintre atacatori executanți-politic-justiție. Va trebui să plătesc zeci de mii de euro pentru dosare înventate, care au fost trucate în justiție.
6. Timp de doi ani viața mea și a familiei mele este făcută praf. După deschiderea primului dosar împotriva mea, sunt monitorizat cu metode specifice serviciilor de informații, pentru a nu mai opune rezistență și pentru a ceda benvol libertățile și drepturile mele, punându-mi-se în pericol sănătatea și viața.
Concluzie: 
În România anilor 2020, un om care își face treaba cu rezultate excelente, este înlăturat, mai mult, trebuie să plătească zeci de mii de euro prin atacuri, decizii și hotărâri trucate, punându-i-se în pericol sănătatea și viața. 
De ce?
Pentru că la acestă întrebare cei responsabili vor răspunde că va trebui să așteptăm, să vedem ce va zice justiția, justiție care lucrează pentru ei, doresc să răspundă acest lucru, public, unei țari întregi: 
De ce fac așa ceva? Care este scopul?
Bineînțeles că nu vor răspunde cinstit, asumându-și greșelile. Vor răspunde în stil politicianist-românesc, trunchiat, evitând esența și abătând atenția asupra unor lucruri colaterale, aducând acuze nefondate din zona vieții mele private. Dar cu toate astea  nu pot minți o țară întreagă în față chiar dacă sunt acoperiți în justiție.
Pentru că, în fond, asta au vrut, eu le pun viața mea la dispoziție. O să le cer demisiile de onoare din funcțiile publice pe care le au. Viața mea va atârna de puterea lor de  a recunoaște public că au fraudat.  Și că au fost prinși. Nu de către cei cu care sunt în cârdășie, ci de către cei care îi plătesc să-i conducă.
Veți vedea că mă vor lăsa să mor de foame sau să mă îmbolnăvesc, negociindu-și postul lor în detrimentul vieții mele. Asta, deși va fi clar, dacă citiți ceea ce atașez,  că au furat. 
Merită să-mi pun viața în pericol pentru asta?                                      
 Fiindcă ei au conceput acest joc sinistru, să răspundă ei!

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.