Reteaua Corect

Turneul național ARTfel 2017 - în trei orașe din țară, cu spectacolul 'EU nu contez!'

Scris de newsreporter in 31 ianuarie 2017 la 13:21, in Stage. 570 vizualizari Intra in discutie TaguriARTfel, EU nu contez!, Spectacol de teatru, turneu national shortlinkhttp://crct.ro/npYy

Spectacolul de teatru "EU nu contez!" va fi prezentat, în regim de premieră, în trei orașe din țară - București, Iași și Bacău -, în cadrul Turneului național ARTfel 2017, informează un comunicat, potrivit Agerpres.

Sursa imagine: agentiadecarte.ro

Reprezentațiile vor avea loc pe 20 februarie — la Sala mare a Teatrului Municipal Bacovia din Bacău, 21 februarie — Sala mare a Teatrului Național Iași și pe 13 martie — la Sala Studio a Teatrului Național București.

Rolul principal, "Iuda", va fi interpretat de actorii Marian Râlea (deținătorul premiului UNITER pentru cel mai bun actor), alternativ cu Vlad Rădescu. Distribuția este completată de actori cu roluri importante pe scene ca TNB, Odeon, Teatrul Masca, actori consacrați, precum Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu și Relu Poalelungi, și actori tineri: Antonio Tadeusz Mincă, Beatrice Rubică, Altan Safta Zecheria, Georgiana Vratiu și Ștefan Opreanu.

Potrivit sursei citate, spectacolul vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai — muzică populară), cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii ''George Enescu'': Adrian Petrescu, având calitatea de regizor muzical.

"Piesa, scrisă de un tânăr dramaturg român necunoscut, a adunat critici remarcabile la premierele de la Teatrul Elisabeta din București din noiembrie 2016. 500 de spectatori și critici de teatru au fost surprinși de implicarea unora dintre cei mai buni actori români într-un proiect privat nou, dar și de un scenariu îndrăzneț care combină dramatismul specific teatrului cu lirismul muzicii clasice și populare live", se arată în comunicat.

Biletele, pentru toate cele trei spectacole, se găsesc pe www.mystage.ro sau la casele de bilete ale celor trei teatre.

Turneul național ARTfel a început în 2016 la Ateneul din Bacău cu un concert simfonic modern, a continuat cu lansarea "Trilogiei lui Nice", cu premierele de la Teatrul Elisabeta și va continua în 2017 în principalele orașe din țară, iar marele public va avea ocazia să asiste la spectacole de teatru, concerte simfonice și lansări de carte.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.