Reteaua Corect

Noaptea Albă a Teatrului Independent, la a doua ediție: Spectacole, ateliere, expoziții

Cea de-a doua ediție a Nopții Albe a Teatrului Independent aduce în atenția publicului, sâmbătă și duminică, nouă dintre cele mai bune spectacole ale stagiunii actuale, informează un comunicat, potrivit Agerpres.

Sursa imagine: sapteseri.ro

Spectacolele care vor fi prezentate sunt "Și veni bărbatul la femeie" (regia Bogdan Budeș), "Pam pam" (regia Bogdan Huțanu), "Aleargă — Fals jurnal de jogging" (regia Silvia Călin), "Mălăieș în călcăieș" (regia Daniel Chirilă), "Romantic Fools" (regia Toma Dănilă), "Omul care mânca lumea" (regia Alexandru Mâzgăreanu), "Fata din curcubeu" (regia Lia Bugnar), "Ce zile frumoase" (regia Sânziana Stoican), "Once Upon" (regia Daniel Chirilă).

În cadrul programului Nopții Albe a Teatrului Independent sunt incluse și un concert de poezie urbană, susținut de Alex Ștefănescu, precum și un spectacol-lectură, în regia lui Chris Simion-Mercurian: "Copilul lui Noe".

Evenimentul s-a extins la ediția din acest an și în zona conferințelor și a atelierelor. După spectacolul "Once Upon" de la Teatrul LUNI "Green Hours" va avea loc dialogul "Frilensăr Face to Face — Teatrul independent și critica", iar la Grivița 53, este programat un dialog al lui Marian Râlea cu publicul, având ca temă teatrul independent în România.

Noaptea Albă a Teatrului Independent acoperă și zona artei vizuale, pe toată durata evenimentului urmând a se putea vizita expoziția de fotografie argentică — Allkimik, la Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane — ANAV, iar la J'ai Bistro, expoziția de fotografie Ștefan Răcilă.

Una dintre noutățile cele mai importante ale ediției actuale este organizarea de ateliere de dans contemporan, coordonate de coregrafii Arcadie Rusu și Ioana Marchidan. Cu această ocazie, are loc deschiderea LINOTIP — Centru Independent Coregrafic.

Spectacolele de teatru vor fi prezentate la Godot Cafe Teatru, Teatrul de Artă, Unteatru, Teatrul LUNI "Green Hous", ANAV, Linotip, J'ai Bistro și Grivița 55.

Intrarea este liberă la toate evenimentele din cadrul Nopții Albe a Teatrului Independent, în limita locurilor disponibile.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.