Reteaua Corect

Rod Stewart concertează la Zilele Bucureștiului

Manifestările dedicate Zilelor Bucureştiului încep vineri, ediţia din acest an fiind dedicată Centenarului Marii Uniri, iar timp de trei zile în Piaţa Constituţiei vor avea loc mai multe evenimente. Manifestările se vor încheia cu un concert susţinut de Rod Stewart. În aceste zile, traficul rutier este restricţionat în centrul Capitalei, informează news.ro, potrivit Știripesurse.ro..

Evenimentul Zilele Bucureştiului, organizat de Primăria Capitalei, va începe vineri, cu un concert susţinut de Gheorghe Zamfir.

Sâmbătă, se va desfasura cea de-a V-a editie a evenimentului iMapp Bucharest, care va aduce la Bucureşti artişti multimedia din lume, ce îşi vor prezenta creaţiile pe faţada Palatului Parlamentului. Tema ediţiei din 2018 este dedicată Centenarului Marii Uniri: "Albastru. Galben. Roşu. Un secol de modernitate în România". Pentru prima oară în istoria festivalului, zece echipe internaţionale au fost alese pentru a participa în finala iMapp Bucharest, în urma unui Open Call lansat în luna mai 2018. Show-urile vor fi analizate de către un juriu specializat, alcătuit din experţi şi reprezentanţi importanţi ai culturii vizuale internaţionale, din domeniul artelor vizuale, comunicare, mass-media sau film, publicul având posibilitatea de a-şi alege favoritul printr-un SMS, la un număr cu tarif normal pus la dispoziţie de către organizatori în seara evenimentului. Astfel, echipa care va aduna cele mai multe voturi prin SMS va fi desemnată câştigătoarea Premiului Publicului 2018, potrivit Municipalităţii.

Înaintea concursului de 3D video-mapping, pe scena din Piaţa Constituţiei va urca trupa britanică Hurts, iar rupa românească de rock alternativ The Mono Jacks va concerta în deschiderea Hurts.

În incheierea Zilelor Bucureştiului, Rod Stewart va sustine duminică un concert pe scena din Piaţa Constituţiei.

Accesul la aceste evenimente este gratuit şi se face, în fiecare zi, începând cu ora 17:00.

Traficul rutier este restricţionat în aceste zile în centrul Capitalei pentru desfăşurarea manifestărilor dedicate Zilelor Bucureştiului.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, începând de vineri seară, de la ora 17.00, şi până luni dimineaţă, la ora 6.00, va fi restricţionată circulaţia pe bulevardul Unirii, pe tronsonul cuprins între bulevardul I. C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, precum şi pe bulevardul Libertăţii, pe tronsonul cuprins între bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie.

Miercuri, la ora 6.00, a fost restricţionată circulaţia pe prima bandă de pe bulevarul Libertăţii, sensul dinspre bulevardul Naţiunile Unite către Calea 13 Septembrie, iar restricţia va fi menţinută până în 25 septembrie, la ora 6.00.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.