Reteaua Corect

Rhea Cristina "Romanii secolului XXI"

Libraria digitala CorectBooks va invita sa fiti primii care apreciaza o carte de o reala valoare documentară.

Sursa imagine: Corectbooks

"Romanii secolului XXI" cuprinde 32 de interviuri cu 29 de personalitati romanesti atat din sfera culturala cat si din alte domenii importante ale societatii. Temele analizate sunt fundamentale, atemporale, diverse, dar distincte si complexe si trateaza ideea natiunii romane, destinul poporului roman pe plan cultural, social, istoric si politic. Aceste personalitati   – o mare parte a elitei romanesti – sunt, gratie carierelor impresionante si caracterelor de care dispun, adevarate modele pentru tinerii Romaniei     contemporane. 

Incepand de miercuri, 5 iunie volumul este disponibil exclusiv pe CorectBooks, si poate fi achizitionat in formatele PDF si ePub la pretul de 37.84 lei.

 RHEA Cristina, scriitor si jurnalist, nascuta la 6 aprilie 1973 in orasul Gaesti, judetul Dambovita, Romania.  Din 2002, este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania.   Pana in prezent, a publicat 8 carti in domeniul Literaturii, al Jurnalismului si al Stiintelor Comunicarii. In 2007 a fost bursierul fundatiei Kulturkontakt Austria, Programul de Rezidenta artistica „Writers-in-Residence“, Viena, Austria.   Din 2011  este doctorand in Stiinte Umaniste la Facultatea de Litere (Departamentul de Literatura), Universitatea din Bucuresti, Romania.        

CorectBooks este cea mai mare librarie de carte digitala din Romania, oferind peste 1730 de carti in format PDF si EPUB, publicate de 17 edituri si semnate de peste 641 de autori romani si straini. Mai multe detalii despre formatul EPUB puteti gasi in sectiunea de Intrebari Frecvente de pe CorectBooks.com.

Pentru ca experienta in cumpararea cartilor din libraria digitala CorectBooks sa fie cat mai placuta pentru tine, am inclus pe site un set de instrutiuni si un tutorial video cu pasii de urmat de la achizitionarea titlului si pana la citirea acestuia, pe care il poti accesa. Daca ai si alte intrebari, te invitam sa accesezi pagina de intrebari frecvente sau sa apelezi la unul din consultantii nostri, printr-un e-mail trimis pe adresa noastra.

 

SURSA: Corectbooks

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.