Reteaua Corect

In premiera pe CorectBooks, “Cum sa imblanzim social media”

Scris de newsreporter in 16 ianuarie 2013 la 17:58, in Arts. 34 vizualizari Intra in discutie TaguriCORECTBOOKS, premiera, recomandari, social media shortlinkhttp://crct.ro/niqV

"Cum sa imlanzim social media" reuneste sub forma unei colectii de analize o diversitate de practici de social media desprinse din 13 domenii distincte prin recursul la interviuri fata in fata si aplicarea de tehnici de monitorizare.

Sursa imagine: CorectBooks

Cum sa imlanzim social media, de Sanda Farcas

Autoarea Sanda Farcas ne arata ca argumentul central al acestui manuscris este nu atat faptul ca social media constituie cea mai recenta poveste de succes din spatiul comunicarii mentinandu-ne in conditia continua a uimirii si perplexitatii, cat mai cu seama un demers cotidian ale carui contururi permit diverse modelari pentru a raspunde si integra nevoi de business dintre cele mai diferite.

Pret: 16,93 lei

Recomandarile saptamanii pe CorectBooks

Kogaion, de Timotei Ursu

... Pornim de la principiul ca, fata cu putinatatea surselor informative si precaritatea celor arheologice, dar mai ales fata cu cutume denigratoare repetate pe scara istoriografiei romanesti fie din rea vointa, fie dintr-o absurda inertie, incurajati de ultimele cercetari multidisciplinare a multi si foarte priceputi specialisti, avem dreptul sa pledam in favoarea sarcedotilor, "geto-dacilor", acordandu-le prezumtia de elita...

Pret: 45 lei

Metropolis, de Emil Lungeanu

Denuntarea manipularii, a capcanelor noilor tehnologii IT si a drogului „realitatii virtuale” capata in Metropolis o neasteptata dimensiune politica de maxima actualitate, alegerea insularei Irlande ca loc al desfasurarii evenimentelor fiind lesne explicabila in contextul european de la finele sec. XX. Evolutia maligna a eroului Justin O’Neill, specialist la o firma de cercetari genealogice private din Dublin, este urmarita pas cu pas cu metoda unei foi de observatie clinica, iar magia ambiantei celtice locale functioneaza ca mediu ideal in favorizarea confuziei intre realitate si iluzie. Cazut in plasa unui nou joc pe calculator aparent nevinovat, el se imbolnaveste psihic devenind o fantosa la cheremul sforarilor atentatului pus la cale impotriva propriului sau amic, senatorul McNamara. Surpriza aparitiei in acest peisaj irlandez autentic a unei monede de aur din legendara serie contrafacuta Horea Rex Daciae (diversiune ticluita de nobilimea maghiara pentru compromiterea lui Horea in fata augustului sau protector de la Viena) intinde o neasteptata ramura transilvana ce ispiteste la suspectarea unei parabole la adresa nationalismului centrifug in opozitie cu gravitatia unionista a Metropolei europene. Altminteri, daca observi ca scrisorile despre „le fameux Horiah” trimise imparatului Jozef al II-lea de Brissot de Warvile fusesera publicate in 1785 chiar la Dublin, aceasta extensie transilvana e mai putin exotica decat pare in context. In orice caz, rascrucile de acest fel de pe traseul naratiunii ii ofera cititorului prilej sa aleaga, dupa gust, „intre o carte de actiune (si e adevarat ca se citeste cu sufletul la gura) si (...) un fascinant roman, inteligent politic.” (Ion I. Bratianu)

Pret: 14,94 lei

 

Mai multe pe CorectBooks

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.