Reteaua Corect

Pictorul Bogdan Mihai Radu cucerește Tokyo

Pictorul Bogdan Mihai Radu participă ca pemiant la Tokyo International Art Fair, după ce a cucerit primul loc la Oxford International Art Fair, unde a fost desemnat cel mai bun artist al anului. TIAF 2018 va avea loc în Japonia, în perioada 25-26 mai, scrie Mediafax.

Numele şi imagini cu artistul român apar la loc de cinste, pe site-ul festivalului, alături de Dalai Lama, prezent la eveniment pentru a face cunoscute cele mai preţioase picturi murale supravieţuitoare ale culturii budist-tibetane. Pentru prima dată, aceste capodopere uluitoare şi complicate pot fi văzute în culori vii şi la dimensiuni remarcabile. 

(Imagine: tokyoartfair.com)

„2018 va rămâne probabil cel mai memorabil an din viaţa mea de artist, pentru că el mi-a adus recunoaşterea internaţională. Am mari speranţe legate de participarea la festivalul de la Tokyo, dar, indiferent de rezultatul de acolo, sunt mulţumit şi fericit cu debutul de la Oxford. Interesul pieţei pentru lucrările mele a crescut neaşteptat de mult după succesul britanic, iar promovarea evenimentului din Extremul Orient şi expunerea lucrărilor mele unui public nou sunt câştiguri extraordinare pentru mine ca artist”, a declarat Bogdan Mihai Radu.

(Imagine: tokyoartfair.com)

TIAF se află la a patra ediţie şi anul trecut s-a bucurat, chiar din ziua deschiderii, de interesul a peste 10.000 de vizitatori. Anul acesta, evenimentul va beneficia de o locaţie specială (Bellesalle Roppongi), situată în apropierea renumitului Mori Art Museum.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va oferi iubitorilor de artă cea mai mare expoziţie de lucrări moderne şi contemporane a momentului. Practic, cei peste 110 participanţi - galerii sau artişti independenţi din peste 30 de ţări - vor aduce pe în prim plan, alături de talente locale consacrate ori în curs de afirmare, nume celebre precum Damien Hirst, Tracey Emin, Pure Evil şi Takashi Marukami.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.