Reteaua Corect

PIAF! The Show cu Nathalie Lermitte, pe 3 octombrie, la Bucureşti

Scris de newsreporter in 21 martie 2023 la 11:25, in Arts. 327 vizualizari Intra in discutie Taguribucuresti, Nathalie Lermitte, PIAF! The Show shortlinkhttp://crct.ro/nB3A

PIAF! The Show, spectacolul care a electrizat Broadway-ul, în interpretarea artistei Nathalie Lermitte, ajunge şi în România pe 3 octombrie, potrivit news.ro, relatează Știripesurse.

Evenimentul, organizat de Emagic, va avea loc la Sala Palatului, iar biletele pot fi achiziţionate de la bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro şi din reţelele iaBilet si Entertix.

Considerat cel mai mare succes francofon din lume, spectacolul PIAF! The Show a avut mai mult de 400 de reprezentaţii în peste 50 de ţări, depăşind vânzări de peste un milion de bilete.

Conceput şi regizat de Gil Marsala, PIAF! The Show este unanim considerat de apropiaţii lui Edith Piaf cel mai frumos tribut adus vreodată carierei cântăreţei şi s-a jucat cu casa închisă pe scenele celebrelor teatre din lume, precum Carnegie Hall din New York sau Olympia din Paris.

În PIAF! The Show Nathalie Lermitte poartă spectatorul prin cariera şi emoţionanta viaţă ale „Micutei Privighetori” - „la Môme Piaf” - cu celebrele cântece „La Vie en rose”, „Non, je ne regrette rien” sau „Milord”, într-o scenografie originală şi proiecţii în premieră ale unor imagini cu Edith Piaf nepublicate până în prezent.

PIAF! The Show a atins succesul mondial cu ajutorul inegalabilei Nathalie Lermiite, una dintre cele mai apreciate artiste ale Franţei.

Nathalie Lermitte s-a născut într-o familie de muzicieni şi a început să cânte încă de la vârsta de şase ani în trupa tatălui ei, iar la optsprezece ani a lansat primul album «Tu es tout ce que j’aime», două extrase pe single vânzând peste 400.000 de copii. Melodia omonimă a fost remarcată de posturile de radio franţuzeşti, care au început să o difuzeze frecvent, lansând astfel cariera naţională a artistei. Cântareaţa şi-a continuat cariera înregistrand numeroase coloane sonore pentru seriale de televiziune şi animaţii, iar 1989 a marcat începuturile artistei în teatrul muzical, fiind abordată să joace în spectacolul „Starmania” timp de trei ani pe scena teatrului Marigny din Paris, iar apoi într-un turneu internaţional încheiat în Moscova şi Sankt Petersburg. Cariera artistei a continuat cu o serie de musical-uri în care, de cele mai multe ori, a jucat rolul lui Edith Piaf, culminând cu PIAF! The Show, considerat cel mai mare omagiu adus lui Piaf.

Biletele pentru spectacolul PIAF! The Show pot fi achiziţionate de la bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro şi din reţelele iaBilet si Entertix, începând de la 139.50 lei.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.