Reteaua Corect

O parte din scena Untold a luat foc, aseară

Scris de newsreporter in 06 august 2023 la 06:03, in Arts. 479 vizualizari Intra in discutie Tagurifestival, incendiu, UNTOLD shortlinkhttp://crct.ro/nBIH

De la unul dintre cele mai aşteptate festivaluri ale anului nu au lipsit nici incidentele. Pe scena principală de la Untold un element pirotehnic a provocat un incendiu de mici proporţii, dar care a semănat panică printre spectatori. Din fericire, situaţia nu a degenerat, scrie Newsweek.

O parte din scena principală a festivalului Untold de pe Cluj Arena a fost cuprinsă de flăcări pentru scurt timp, aseară în timpul spectacolului.

La un pas de tragedie, la cel mai așteptat festival

O defecţiune la jocurile pirothenice a declanşat o scânteie, care ar fi putut avea urmări grave dacă intensitatea focului erau una mult mai mare, în acel moment stadionul fiind arhiplin.

 

Din fericire, focul nu a fost de anvergură, însă unii participanţi au avut parte de câteva momente de panică, plângându-se de mirosul neplăcut de fum degajat de defecţiunea din timpul artificiilor.

„La momentul spectacolului de artificii din timpul evenimentului artistic a apărut o defecțiune tehnică la unul dintre dispozitivele de lansare a artificiilor.

Defecțiunea a fost remediată imediat de personalul specializat prezent în apropierea zonei. Menționăm faptul că aceasta nu a avut niciun impact asupra echipamentului sau scenei evenimentului”, potrivit ISU Cluj.

Capacitatea stadionului a fost şi ea depăşită, autorităţile restricţionând accesul oamenilor de la ora 10 seara. Arena a fost arhiplină, iar scările de la ieşire erau blocate de sute de oameni, devenind o adevărată tribună.

„Pentru siguranța spectatorilor din incinta Cluj Arena, ca urmare a faptului că în acel perimetru fusese atinsă capacitatea maximă admisă, în jurul orei 22.00 a fost restricționat temporar accesul spectatorilor.

 

Facem precizarea că măsurile instituite au fost necesare pentru siguranța participanților, evacuarea spectatorilor fiind posibilă în orice moment dacă se impunea. În acest sens, la momentul de afluență maximă a spectatorilor nu a fost înregistrat niciun eveniment negativ", a confirmat aceeaşi sursă.

 

 

Newsweek

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.