Reteaua Corect

Începând de vineri, Casa de bilete a TNB se închide

Scris de newsreporter in 27 martie 2020 la 12:51, in Arts. 1759 vizualizari Intra in discutie Taguricasa de bilete, coronavirus, inchide, stare de urgenta, TNB shortlinkhttp://crct.ro/nvSv

În baza prevederilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea Stării de urgență pe teritoriul României și în conformitate cu măsurile stabilite de autorități care decurg din aplicarea acestui Decret, sunt suspendate toate spectacolele și manifestările publice desfășurate în incinta Teatrului Național "I.L. Caragiale" București pe toată perioada existenței stării de urgență, scrie Hotnews.ro.

Date fiind măsurile stabilite de autorităţi, în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea Coronavirusului - SARS-Cov2, întreaga activitate a Casei de bilete a TNB se suspendă, începând cu data de 01 aprilie 2020, pe întreaga perioadă a existenţei stării de urgenţă.

Casa de bilete a TNB va mai fi deschisă doar până vineri, 27 martie 2020, între orele 12.00 - 15.00, informeaza comunicatul TNB.

La casa de bilete restituirea contravalorii biletelor pentru spectacolele suspendate va reîncepe când Teatrul Național își va relua activitatea.

Pentru recuperarea biletelor online nu este nevoie să faceți nimic. Partenerii noștri, myStage, vor anula, în mod automat, toate comenzile efectuate. ”Veți primi o notificare în momentul anulării fiecărei comenzi pentru spectacolele din perioada 16 martie - 16 aprilie 2020 – ne informează myStage. Având în vedere numărul mare de anulări, cauzat de instituirea stării de urgență, procesarea anulărilor se face în ordinea reprezentațiilor. Astfel, durata anulării poate varia. Vă asigurăm că depunem toate eforturile efectuării retururilor într-un timp cât mai scurt. În cazul în care este nevoie de orice informație, myStage vă va contacta pe adresa cu care ați făcut achiziția”.- se arata in comunicatul TNB.

HotNews.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.