Reteaua Corect

Trupe tribut din Italia, Marea Britanie, Cehia și România, la Hey Day Festival

Trupe tribut din Italia, Marea Britanie, Cehia și România vor prezenta la București 27 de concerte, de vineri până duminică, în Parcul Izvor din Capitală, transmite Agerpres.

Sursa imagine: secundatv.ro

"Anul acesta avem, la Hey Day, 27 de concerte, sunt 18 principale din care 7 tributuri românești pentru trupe de afară și 11 din străinătate, majoritatea din Anglia. Hey Day înseamnă zile de glorie, zile de mare faimă și cumva în ideea aceasta este făcut festivalul. Festivalul este pentru o anumită generație un remember de trupe și muzică cu care am crescut, iar pentru alte generații este un demers educativ, o întâlnire cu o muzică pe care eu cred că ei nu mai unde să o audă și nu o mai ascultă de fel. Noi trebuie cumva să promovăm muzica aceasta pentru a se întâlni, spre exemplu, generația fiului meu care face 18 ani cu Pink Floyd sau AC/DC sau Beatles ori Bob Marley. (...) Anul acesta, pentru că nu ne-am potrivit cu Glastonbudget, am avut norocul unor trupe foarte-foarte bune care să vină în România", a declarat, pentru AGERPRES, Bogdan Naumovici, directorul artistic al festivalului.

Pe parcursul celor trei zile de festival publicul va putea asculta: Bob Marley — concert tribut al trupei Legend Live; Rolling Stones — concert tribut al trupei The Rollin' Clones; Pink Floyd — Speak Floyd; Bon Jovi — Bon Giovi; Green Day — Green Day Tribute Band; The Beatles — Counterfeit Beatles; When Violin Meets Guitar; Red Hot Chili Peppers — Around The World; Pink — Pink Tribute; Bruce Springsteen — The E Streets On Fire; Nirvana — Nirvana UK; Madonna — Madonna Tribute Lisa; AC/DC — Wire; Metallica — Masterpiece; ABBA — Revival ABBA; Iron Maiden — Trooper; Whitesnake — Forevermore.

Seria concertelor va fi închisă, duminică, de trupa The Tarantinos, o formație care face tribut la muzica din filmele lui Tarantino.

Concertele vor avea loc pe trei scene. Trupele consacrate vor susține concertele pe Park Stage, River Stage, iar pe Stars Stage vor concerta trupele câștigătoare ale concursului pentru newcomers — New Proscenium — Tribute Band Nightwish, The Division of Joy — Tribute Band Joy Division, Awake — Tribute Band Dream Theater, Marius Matache — Tribute Vali Sterian, Prefix TM-Romanian Black Sabbath Tribute Band — Tribute Band Black Sabbath și April — Tribute Band Depeche Mode.

Concertele pe cele două scene principale sunt programate în fiecare zi, începând cu ora 17,00.

"Fiecare zi a festivalului va fi deschisă de trupe de copii care vor cânta coveruri, elevi de la RockSchool. În fiecare zi va fi câte o trupă de copii care va cânta câte 40 de minute", a mai spus Bogdan Naumovici.

Directorul artistic al festivalului a precizat că deoarece la prima ediție a festivalului copiii au fost în număr foarte mare, pentru ediția din acest an a fost mărită zona dedicată lor.

"Cei mici se vor putea distra într-un loc special amenajat cu jocuri și activități interactive — console Xbox/PS, Guitar Hero, DJ Hero, precum și o zonă în care își pot face fotografii, printate sub formă de magneți", a declarat Naumovici.

Atmosfera festivalului va fi completată cu o paletă diversă de activități și zone dedicate, în care fanii trupelor vor putea să-și facă tatuaje, să se machieze și să se coafeze în stilul artiștilor îndrăgiți.

Prețul unui bilet este de 15 lei/zi, iar abonamentul pentru toate cele trei zile de festival este în valoare de 30 lei. Biletele pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim, la casa de bilete Creart, iar în cele trei zile de festival pot fi cumpărate și de la cele două case special amenajate (zona Metrou Izvor și zona Splaiul Independenței / Bd. B.P. Hasdeu). Intrarea copiilor în vârstă de până la 14 ani, însoțiți de părinți, este liberă.

Intrarea se face vineri începând cu ora 16,00, iar sâmbătă și duminică începând cu ora 12,00.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.