Reteaua Corect

Trupa U2 lansează primul single de pe noul său album

Scris de newsreporter in 07 septembrie 2017 la 10:08, in Muzica. 654 vizualizari Intra in discutie Tagurinoul album, single, Trupa U2 shortlinkhttp://crct.ro/nrt8

Trupa irlandeză de rock U2 a prezentat miercuri primul extras de pe cel de-al 14-lea album de studio, ''Songs of Experience'', care va fi lansat pe piață în decembrie, relatează EFE, potrivit Agerpres.

Sursa imagine: news.ro

Prezentarea extrasului ''You're The Best Thing About Me'', o piesă antrenantă cu acorduri rock, intervine după difuzarea în urmă cu câteva zile a unui video cu interpretarea live a cântecului ''The Blackout'', inclus de asemenea pe noul album.

Pe coperta single-ului distribuit pe diferite platforme de internet, creată de artistul olandez Anton Corbijn, se află fiica chitaristului The Edge, Sian Evans, având pe cap o cască de militar peste părul foarte lung care îi încadrează chipul.

Piesa este însoțită de un videoclip care prezintă mai multe pagini dintr-o carte pe care apar scrise versurile cântecului.

Potrivit casei de discuri Universal Music, albumul ''Songs of Experience'' a fost conceput ca o continuare la precedentul album din 2014, ''Songs of Innocence'', ambele titluri fiind inspirate dintr-o colecție de poezii ale poetului englez William Blake din secolul al XVIII-lea, ''Songs of Innocence and Experience''.

În timp ce ''Songs of Innocence'' relevă influențele și experiențele trupei din anii 70 și până la începutul anilor 1980, noul album este o colecție de piese "sub formă de scrisori intime despre locuri și persoane apropiate de inima artistului" precum familia și prietenii, notează Universal.

Înființată la Dublin în 1976 de Bono, The Edge, Adam Clayton și Larry Mullen, U2 este unul din grupurile de rock cele mai influente, având la activ 22 de premii Grammy și peste 170 de milioane de albume vândute în întreaga lume.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.