Reteaua Corect

Summer Well 2011 la Domeniul Stirbey, pe 13 si 14 august

Dupa ce in ultima perioada presa din Romania a vorbit despre un posibil festival ce va avea loc pe Domeniul Stirbey de langa Bucuresti, in sfarsti a fost confirmat: intre 13 si 14 august 2011 la Buftea va avea loc Summer Well 2011.

Chew Lips Chew Lips
Sursa imagine: montreuxjazz.com

Locul de desfasurare al festivalului este unul unic, Domeniul Stirbey ce este renumit pentru istoria sa extraordinara, dar si pentru frumusetea iesita din comun. Parcul are numeroase locuri speciale ce vor pute fi descoperite pe perioada festivalului Summer Well.

Astfel, peluza din fata Pavilionului Central va fi locul scenei principale, vederea catre Lacul Buftea ce va deveni pe perioada festivalului Sunset Café va oferi o perspectiva a imprejurimilor. Salile din pavilionul Regina Maria vor gazdui un cinematograf, spatii de expozitii si un centru de presa. Spatiile istorice – Palatul Stirbey, Capela, Turnul de apa – vor deveni repere pentru diverse activitati de festival.

Primul nume confirmat din line-up-ul festivalului este Chew Lips. Trupa a luat fiinta in Londra in 2008, primul lor album “Unicorn” lansat in 2010 a fost extrem de bine primit de public si criticii muzicali. Trupa britanica de dance pop va urca urca pe scena Summer Well pe 13 august 2011.

Desi nu au fost oficial confirmata de organizatori, trupa Interpol va concerta in cea de-a doua zi a festivalului. Vestea a fost anuntata pe site-ul oficial al trupei din New York.

Tot neconfirmat este si concertul lui Plan B. Britanicul, recent castigator a trei premii Ivor Novello, va urca pe scena in prima zi a festivalului, conform site-ului sau oficial.

Abonamentele pentru Summer Well vor fi puse in vanzare dupa anuntarea intregului line-up al festivalului. Pentru acest eveniment nu vor fi disponibile bilete pentru fiecare zi in parte ci doar abonamente. Copii sub 12 ani insotiti de adulti vor avea accesul gratuit.

Summer Well este organizat de Livada. Prezentat de Orange Romania si Beck’s, Summer Well a fost creat pentru tinerii pasionati de muzica. Festivalul vrea sa devina un spatiu in care cei ce impartasesc aceleasi pasiuni sa se intalneasca de-a lungul a doua zile de concerte, filme, expozitii si happening-uri.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.