Reteaua Corect

Festivalul “Vara Magică” 2016 are loc la Ateneul Român, între 13 iulie-24 august

Cea de-a V-a ediţie a Festivalului “Vara Magică” va avea loc între 13 iulie-24 august, la Ateneul Român, în fiecare seară de miercuri, Orchestra Română de Tineret, Orchestra de Tineret a Portugaliei, Orchestra Sinfonietta, Orchestra Junior, dar şi dirijori şi solişti români, numărându-se printre invitaţi, transmite Mediafax.

Sursa imagine: cultural.bzi.ro

Organizat în această formula din anul 2012 Festivalul “Vara Magică” a devenit un reper cultural de nivel internaţional privitor la modul de petrecere a timpului, mult aşteptat de bucureştenii care petrec o parte a verii în capitală, precum şi de un număr tot mai mare de turişti. Lanto Communication, singurul generator constant de proiecte de mare anvergură, la nivel de orchestră simfonică de mari dimensiuni, cu mari dirijori şi solişti de foarte înalt nivel, propune an de an această serie de concerte de elită în lunile iulie şi august. Fiind susţinute exclusiv de mediul privat, aceste seri muzicale se îndepărtează de rutina stagiunilor şi devin un binemeritat premiu pentru artişti şi public deopotrivă, pentru toţi cei care înţeleg să trăiască în spiritul unei permanente autodepăşiri. Acest public devine, după cum o arată şi statisticile, tot mai numeros şi mai fidel.

Publicul care vine la concertele Verii magice în fantastica sală a Ateneului este în cea mai mare parte compus din oameni activi, lideri de opinie, care înţeleg şi valorizează corect regalul muzical care le este oferit. Atmosfera de elevaţie culturală pe care o imprimă cadrul minunatei clădiri a Ateneului Român este întregită de faptul că motivul venirii spectatorilor este întotdeauna onorat de Marea Muzică. Prilej de sărbătoare în sine, programele de concert ale Verii Magice reprezintă combinaţii ale celor mai valoroase şi îndrăgite piese muzicale ale creaţiei universale din toate timpurile, programele întotdeauna deosebit de captivante constituind o altă marcă distinctă a acestora.

Festivalul va debuta in 13 iulie 2016, cu un concert susţinut de Orchestra Română de Tineret - Romanian Youth Orchestra, avandu-l la pupitrul dirijoral pe maestrul Cristian Mandeal.

Solist va fi Stefan Cazacu, violoncel. În programul serii de 13 iulie se vor găsi piese de Serghei Prokofiev, Piotr Ilici Ceaikovski si Felix Mendelssohn Bartholdy.

Biletele şi abonamentele la acest festival s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro şi la casa de bilete a Ateneului Român tel. 0733.612.948. 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.