Reteaua Corect

Izolați la domiciliu, cinci actori români fac primul serial online

Vlad Zamfirescu, Şerban Pavlu, Marius Manole, Carmen Tănase, Nadiana Sălăgean vor interpreta rolurile unor actori izolaţi la domiciliu şi vor începe un dialog, fiecare din propria casa, despre criza creată de coronavirus, în primul episod al serialului "Discutabil", care a fost difuzat vineri, la ora 22.00, pe Youtube şi pe pagina de Facebook, anunţă urban.ro, scrie news.ro, potrivit Hotnews.ro.

Regia este semnată de Vlad Zamfirescu. Construit pe tehnica sitcomului, serialul “Discutabil” va avea în primul sezon 12 episoade.

Sistemul în care este realizat respectă carantina şi este, indirect, şi un antrenament pentru personajele lor: actorii primesc scenariul, repetă pe aceeaşi platformă pe care şi filmează - aproximativ două zile pentru fiecare episod, ca în regim de teatru. Pentru episodul pilot, de vineri seară, şi cel mai lung, au repetat trei zile.

Şerban Pavlu va fi în rolul unui ipohondru, Marius Manole în rolul unui conspiraţionist care crede că termometrele îţi controlează viaţa, pe Nadina Sălăgean în cea care crede în stele şi cărţi, dar are şi pile la spitalul de urgenţă ca să facă rost de un pat la Terapie Intensivă, în avans, cum vrea ipohondrul grupului. Vlad Zamfirescu joacă rolul unui actor interesat de aspectul fizic, gata să păcălească poliţia ca să mai alerge puţin prin parc pentru a nu se îngrăşa, în timp ce Carmen Tănase, care şi-a acceptat statutul de actriţă casnică pentru moment, este înţeleapta grupului.

Scenariul este scris de Alexandru Popa, autorul unor texte transformate în spectacole de teatru cu mare succes la public: "All Inclusive" (cu Mirela Oprişor, Medeea Marinescu, Diana Roman, Marius Manole şi Vlad Zamfirescu), "Pe o pânză de păianjen" (cu aceeasi echipă de actori), "Gigel" cu Gheorghe Ifrim (aflat în repertoriul Teatrului Bulandra), dar şi primul sezon al serialului "Ai noştri" de la Pro Tv.

HotNews.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.