Reteaua Corect

O tânără regizoare din România - Irina Octavia Andronic - la Cannes, cu pelicula „NOT GUILTY"

La ediția din acest an a Festivalului de film de la Cannes se înregistrează o prezență surprinzătoare: aceea a tinerei regizoare Irina Octavia Andronic, de numai 17 ani , cu pelicula artistică de scurt metraj „Not Guilty”, produsă la Tabăra de Film de Bogdan Alexe, scrie Amosnews.ro.

Sursa imagine: amosnews.ro

Cei doi vor fi prezenți la Cannes între 21 și 28 mai, participând la manifestările festivalului. Pelicula NOT GUILTY va fi prezentată pe 26 mai la Sala Palais G la ora 15,20.

Irina Octavia Andronic (17 ani ) este elevă la un colegiu de artă din Londra. De cîțiva ani, pasiunea sa pentru film s-a concretizat într-un CV artistic de invidiat. A deținut roluri principale în două dintre cele trei lung-metraje produse de Studioul Experimental TABĂRA DE FILM, în care a dat replica unor actori reputați, de talia Mayei Morgenstern. Preocuparea sa pentru regie a făcut să se alăture echipei de realizatori condusă de Bogdan Alexe, producătorul  ultimul film al studioului - „La limită” - distins  cu Marele Premiu la Festivalul Internațional PROPATRIA, care a avut loc în  toamna anului trecut  la Roma. La același eveniment, pelicula „NOT GUILTY”, un thriller regizat de Irina Octavia Andronic și produs de Bogdan Alexe, a fost prezentat în premieră absolută, fiind distins cu unul dintre cele patru Premii de Excelență ale festivalului. In distribuția filmului figurează nume de artiști consacrați: Marius Bodochi, Dan Tomescu, Bogdan Mihai Brumă, Nicolas Catianis Jr, Dan Profir, Ioana Vivisenco, Filip Popa, Ștefan Mihai, Alexandru Rusu.

Pelicula constutuie - conform prezentării autoarei - „o poveste crudă de răzbunare a unei femei cu un trecut tulburător, dispusă să meargă la soluții extreme pentru a provoca aceeași durere de care a avut parte. După drama dureroasă, ea a decis să nu mai lase oameni ca aceia să scape, și incepe o nouă etapă în viața ei alături de un partener la fel de periculos ca ea. Ei reușesc să rămână ascunși ani la rând,  învaluind în mister crimele pe care le săvârșesc, calculând și așteptând momentul perfect pentru a creea aparența unei crime perfecte”. 

(Link trailer https://www.youtube.com/watch?v=BFRGPtQ9weY)

Sursa: Amosnews.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.