Reteaua Corect

Expoziția „Borne de Drum” a pictorului Ramon Sadîc, de sâmbătă la Diptych Art Space

Sâmbătă, de la ora 18,00, de va desfășura la Diptych Art Space, vernisajul expozitei Borne de Drum a artistului Ramon Sadîc, curatoriată de Mirela Ivanciu. Expoziția va putea fi ulterior vizitată cu o programare în prealabil la 0755637266 sau printr-un mesaj privat pe Facebook sau Instagram, precizează organizatorii evenimentului.

„Expresia figurilor animalelor prezentate privitorului în lucrările lui Ramon Sadîc, sunt prinse într-o ipostază de tip freeze, un moment anume, o privire care face față suferintei de pe o pozitie de vulnerabilitate, de blocaj.
Imaginile din această serie funcționează ca o cerere de ajutor, un semnal de alarmă, de atenționare, cu privire la propriile borne ale privitorului în ceea ce privește propria sa agresivitate. Pot funcționa și ca o unealtă de sensibilizare ecologică. Dar, dincolo de acestea, îți pui întrebarea ca privitor, oare ce fel de povești despre umanitate ascund aceste lucrări, aceste repere comune, puncte de cotitură ale drumurilor noastre pe termen lung?” Mirela Ivanciu

Ramon Sadîc s-a născut la Constanța, a studiat la Facultatea de Arte „Luceafărul” iar în prezent trăiește și lucrează la București. 
Activează în scena de artă contemporană inspirându-se din realitatea socială imediată, fiind interesat în special de factori care provoacă anxietăți ce duc la frici sociale și de conceptul oprimat-opresor. Având deseori un mod ironic de exprimare, acesta se manifestă cu ajutorul mediilor precum pictura și obiectul. Lucrările sale oscilează între instalații complexe cu mesaj social și temă politică și lucrări simple, încărcate însă de ironie și umor.
 

*** Pentru desfășurarea evenimentului în condițiile de siguranță impuse de situația actuală, invităm vizitatorii să respecte noile reglementări și restricții referitoare la manifestările în spațiile publice: respectarea distanțării de minimum 2 m față de alte persoane, folosirea soluției dezinfectante aflate la intrarea în spațiul expozițional, precum și purtarea măștii pe toată durata vizitei expoziției. 
Accesul în spațiu se va realiza pe ușa principală, ieșirea fiind facilitată de poarta din curte, mai precizează organizatorii. 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.