Reteaua Corect

A debutat a XVIII-a ediție a UniFEST, festivalul organizat de Uniunea Studenților din România

Scris de newsreporter in 09 noiembrie 2019 la 14:24, in Arts. 139 vizualizari Intra in discutie Taguri2019, a XVIII-a editie, unifesti shortlinkhttp://crct.ro/nvfp

Studenţii din 12 centre universitare vor beneficia de 5.000 de bilete gratuite la spectacole de teatru şi film în cadrul celei de-a XVIII-a ediţii a festivalului naţional UniFEST, organizat de Uniunea Studenţilor din România, anunță Agerpres, potrivit Hotnews.ro.

„UniFEST este un eveniment devenit deja tradiţie pentru toţi studenţii, care se desfăşoară la nivel naţional, mai precis în 12 centre universitare din toată ţara prin intermediul celor 110 asociaţii membre ale Uniunii Studenților din România.

Anul acesta, festivalul se desfăşoară în perioada 8-18 noiembrie. Debutează prin conferinţe de presă simultane în Bucureşti, Iaşi, Suceava, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Sibiu, Oradea, Arad, Timişoara, Craiova, Târgovişte şi Constanţa", se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Potrivit sursei citate, în prima zi a festivalului vor fi promovate activităţile de voluntariat prin intermediul Paradei Asociaţiilor Studenţeşti, prin care ONG-urile sărbătoresc voluntariatul.

Activităţile sportive sunt şi ele prezente în zilele de festival, având loc în weekenduri, pe 9-10, respectiv 16-17 noiembrie. Pe lângă acestea, tinerii studenţi vor putea participa şi la traininguri pe diferite teme. "Ca în fiecare an, studenţii beneficiază de acces gratuit în baza legitimaţiei de student la spectacolele de teatru şi de film din cadrul UniFEST, precum şi la intrarea în muzee, deviza consacrată fiind "Distracţie gratis, nu degeaba!".

Ca evenimente de tradiţie, în cadrul festivalului va avea loc Noaptea Albă a Teatrului Studenţesc, cea care oferă studenţilor posibilitatea şi plăcerea de a se bucura de spectacole de teatru până la răsăritul soarelui. Totodată, printre evenimentele cu care Uniunea a atras studenţii se numără: Seara românească, Seara de film, Seara de Folk, Seara de Stand-Up, Conferinţa motivaţională, unde distracţia şi buna dispoziţie nu vor lipsi", afirmă aceeaşi sursă.

Festivalul studenţesc se va încheia pe data de 18 noiembrie în acelaşi stil, cu un "megaconcert". Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin ARCUB. De asemenea, acesta va avea loc în parteneriat cu Ministerului Tineretului şi Sportului, Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucureşti, Casei de Cultură a Studenţilor Bucureşti, Complexului Cultural Sportiv Studenţesc Tei.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.