Reteaua Corect

Bill Clinton a scris un roman de ficțiune împreună cu James Patterson

Bill Clinton a scris un roman alături de autorul de succes James Patterson, subiectul acestuia fiind centrat pe președintele Statelor Unite, o funcție pe care a deținut-o timp de opt ani, informează marți AFP citând un comunicat emis de cele două edituri care vor lansa volumul în cadrul unui parteneriat. Aceasta va fi prima incursiune a fostului lider de la Casa Albă în lumea ficțiunii, scrie Agerpres.

Sursa imagine: ziaruldeiasi.ro

Cartea, intitulată "The President is Missing" ("Președintele a dispărut"), va fi publicată în luna iunie 2018 de editura Alfred A. Knopf, filiala Penguin Random House, alături de Little, Brown and Co, filiala grupului Hachette.

"Munca la o carte despre un președinte în exercițiu — ceea ce știu despre această funcție, viața la Casa Albă, și modul în care funcționează Washington — a fost foarte distractivă", a explicat în comunicat Clinton, care a ocupat postul de președintele al Statelor Unite în perioada 1993 — 2001. "A fost senzațional să lucrez cu Jim ", a adăugat acesta. "Sunt un vechi fan", a precizat fostul șef de stat.

"The President is Missing" este o carte prezentată pe site-ul de cumpărături Amazon drept un "thriller" de 400 de pagini având un preț de vânzare de 30 de dolari.

"Lucrul cu președintele Clinton a fost apogeul carierei mele", a declarat la rândul său James Patterson. "Eu sunt un creator de povești, iar cunoștințele președintelui Clinton ne-au permis să spunem una foarte interesantă. Este o combinație rară", a adăugat scriitorul.

Bill Clinton a publicat mai multe cărți, inclusiv autobiografia sa, "My Life" (2004), pentru care a primit un avans de 15 milioane de dolari, însă nu a scris niciodată ficțiune, precizează sursa citată.

Autorul american James Patterson (70 de ani) este un scriitor de succes, celebru în special pentru romanele sale polițiste. Autor foarte prolific, el a scris peste o sută de cărți, inclusiv pentru copii.

Potrivit site-ului revistei "Forbes", James Patterson conduce de trei ani topul încasărilor obținute de scriitori din drepturile de autor. În 2016, veniturile din vânzarea cărților sale au fost estimate la 95 de milioane de dolari.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.