Reteaua Corect

Baletul "Alice în Țara Minunilor", premiera lunii martie la Opera Comică pentru Copii

Opera Comică pentru Copii (OCC), îi invită pe spectatorii de toate vârstele la premiera lunii martie: baletul ,,Alice în Țara Minunilor”, scrie HoNews.ro.

Spectacolul, în regia și coregrafia Corinei Dumitrescu, va avea avanpremiera pe 1 martie, de la ora 18:30, la Sala Mare, iar premiera în zilele de 2 și 3 martie, de la orele 17:00, respectiv 11:00. Spectacolul are reprezentanții programate în zilele de 9, 10, 16 și 17 martie, iar biletele sunt disponibile in rețeaua bilete.ro.

”Alice este unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale copilăriei noastre și, totodată, povestea care a cunoscut nenumărate ecranizări în ultima jumătate de secol. Eroina este pentru noi toți un exemplu de curaj și imaginație fără limite. Peripețiile sale fantastice continuă să încânte generațiile de astăzi, așa cum i-au fascinat odată și pe părinții lor. Iar când Țara Minunilor este Opera Comică pentru Copii, Alice suntem fiecare dintre noi. Să înceapă visul!” - transmite doamna Felicia Filip, director general al Operei Comice pentru Copii.

Celebra balerina Corina Dumitrescu, recunoscută și apreciată în lumea artistică, este creatoarea mai multor superproducții prezentate la Opera Comică pentru Copii și foarte îndrăgite de cei mici, printre care ,,Cenușăreasa”, ,,Albă ca Zăpada”, ,,Fetița cu Chibrituri” și ,,Jack și Vrejul de Fasole”. Spectacolul ,,Alice în Țara Minunilor” este o invitație de a păși, din nou, în lumea magică a baletului și de a ne reîntâlni cu binecunoscuta poveste a lui Alice transpusă într-un cadru feeric. 

Potrivit Biroului de presa al Operei Comice pentru Copii in luna martie sunt invitati la alte doua spectacole : "Arlechino și Colombina" și "Erus și Valea Răbdării"

Arlechino și Colombina se întorc la OCC
Din 2 martie, simpaticii servitori ,,Arlechino și Colombina” se întorc în Salonul Mozart al Operei Comice pentru Copii, în spectacolul de operă cu același nume, o adaptare după opera ,,La serva padrona” (,,Servitoarea stăpână”) de Giovanni Battista Pergolesi. Cele două personaje au o nouă misiune de îndeplinit: s-o ajute pe servitoarea Serpina să pună mâna pe averea stăpânului său. Acesta, un bătrân bogat dornic să scape de cicăleala Serpinei, îi cere lui Arlechino să-i găsească repede o soție. Arlechino și Colombina pun la cale o farsă bătrânului Uberto, care se trezește însurat cu forța. Cei care vor să îi întâlnească pe Arlechino și pe Colombina sunt invitați să cumpere bilete la reprezentațiile din 2, 3, 9 și 10 martie, de la orele 10:00 și 11:30.

Spectacolul ,,Erus și Valea Răbdării”, 22 reprezentații în luna martie
Din 9 martie, mult așteptatul spectacol de teatru ,,Erus și Valea Răbdării”, în regia Irinei Slate, după cartea lui Alec Blenche, revine pe scena Sălii UnderGrant. Copii sunt invitați să pornească alături de voinicul Erus într-o aventură plină de peripeții în Valea Răbdării. Cei mici au ocazia să se bucure de o poveste despre prietenie și despre înțelegere, care aduce în prim plan răbdarea, una dintre cele mai prrețioase virtuți ale omului. La cererea mare a publicului, spectacolul are programate, în total, 22 reprezentații în zilele de 9, 10, 16, 17, 23 și 24 martie.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.