Reteaua Corect

„Avatar 2”, încasări modeste la Box Office-ul nord-american

Scris de newsreporter in 26 decembrie 2022 la 11:25, in Arts. 371 vizualizari Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nAEu

Continuarea SF a lui James Cameron „Avatar: The Way of Water" a dominat la box office-ul nord-american de Crăciun, chiar dacă o furtună masivă de iarnă a ţinut publicul acasă, potrivit Variety, potrivit News.ro Condiţiile meteorologice extreme au afectat o mare parte a SUA cu temperaturi scăzute, vânturi puternice şi zăpadă, contribuind la o prezenţă slabă în sălile de cinema. Pentru proprietarii de teatre este dezamăgitor deoarece se bazau pe sezonul sărbătorilor, scrie HotNews.

Toate cele trei lansări majore - „Babylon" de la Paramount, „Puss in Boots: The Last Wish" de la Universal şi DreamWorks şi filmul biografic de la Sony „Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody" - care s-au clasat pe următoarele locuri, dar şi „Avatar 2”, vor încerca să recupereze ceea ce au pierdut săptămâna următoare.

Chiar şi în circumstanţe nefavorabile, „Avatar: The Way of Water" a reuşit să strângă o sumă decentă, câştigând 56 de milioane de dolari din 4.202 de cinematografe din America de Nord în weekendul de Crăciun. Se pare că va aduna 82 de milioane de dolari între vineri şi luni, ceea ce va duce la încasări de 278 de milioane de dolari. Primul „Avatar” s-a confruntat cu condiţii meteorologice la fel de nefavorabile când a fost lansat în decembrie 2009, dar asta nu a împiedicat, de-a lungul timpului, ca filmul să bată recorduri cu încasări de 760 de milioane de dolari în America de Nord şi 2,92 de miliarde de dolari la nivel global.

Trei noi filme au debutat cu încasări modeste la Box Office

„Puss in Boots: The Last Wish", o continuare a universului "Shrek", a debutat pe locul doi, cu 11,3 milioane de dolari din 4.099 de cinematografe şi aproximativ 17,7 milioane de dolari până luni. Prin comparaţie, primul film „Puss in Boots" a debutat la box office cu 34 de milioane de dolari în 2011 şi în cele din urmă a încasat 554 de milioane de dolari la nivel global, suficient pentru a merita o continuare.

„I Wanna Dance With Somebody" şi-a asigurat locul al treilea, cu o sumă dezamăgitoare de 5,3 milioane de dolari din 3.625 de cinematografe în weekend şi o valoare estimată între 7,5 şi 9 milioane de dolari până luni.

„Babylon", regizat de Damien Chazelle şi cu Margot Robbie şi Brad Pitt în rolurile principale, a debutat pe patru, cu doar 3,5 milioane de dolari din 3.343 de săli şi aproximativ 5,3 milioane de dolari până luni.

Filmul „Black Panther: Wakanda Forever" de la Disney şi Marvel, pe locul cinci, a depăşit pragul de 800 de milioane de dolari la nivel global. După şapte săptămâni, continuarea cu supereroi a încasat 425,7 milioane de dolari pe plan intern.

În general, box office-ul nord-american a adunat venituri de 86 de milioane de dolari în weekend, potrivit Comscore.

 

 

HotNews

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.